arrow_drop_up arrow_drop_down

Ons bedrijf

Restaurant de Huiskamer & Landelijke ruimte de 2de Kamer

Ons bedrijf

Anja & Pedro Klooster

Ons bedrijf

Wij zijn Anja en Pedro Klooster en komen beiden uit een horeca-familie. In 2000 hebben we de provincie Friesland verlaten waar we een paar mooie bedrijven (Restaurant de Grillerije, discotheek Don Pedro, croissanterie La Terraz en, waar Anja groot is geworden, restaurant de Vrouwenpoort) achter ons lieten voor een nieuwe uitdaging.

In het mooie plaatsje Ansen kwamen wij restaurant de Huiskamer tegen.

Een sfeervol pand, waar echter nog wel wat aan moest gebeuren. We hebben dan ook ieder jaar minimaal één verbouwing gehad zodat er nu een multifunctioneel bedrijf staat.

In 2007 is een bestaande oude schuur vervangen en hebben we op die plek een mooie landelijke ruimte laten bouwen, genaamd de 2de Kamer.

Hier ontvangen we groepen voor: verjaardagen, familiedagen, recepties, bruiloften, vergaderingen, personeelsfeesten, etc.  

Ook is er de mogelijkheid om met besloten groepen in één van onze andere ruimtes te zitten zoals de Voorkamer, de Bovenkamer, de Huiskamer en de Jachtkamer.

Met een aantal ondernemers uit de buurt organiseren wij diverse arrangementen zoals: spelshows, solex tochten, huifkar ritten, segway tour, steps, klootschieten en nog veel meer.

Ook onze lekkere en creatieve keuken verwerft nog steeds veel faam. We halen onze producten zoveel mogelijk uit de buurt en werken altijd met verse producten.